Home for Now.

Saturday, December 3, 2016


It's strange that now I'm really get used to moving and settling in a new place. Maybe because until now, I've already moved for many times. From one city to another, from one house to another. The trick to cope with this is, I have to make my room, one crucial place for me, to become my new 'home'.

Now I'm really in love with my new home. I tried my best to decorate it the way I like, with limited source (and budget, haha). 

Favorite Ghibli characters : Cat Bus, Totoro, No-Face, and robot embroidery made by my bestfriend, Decci.

Books, which I predict (and I'm always right on this), will breed and multiply.

Frankie, the ukulele, and the tab of Spirited Away's song that I've been practising lately.

I love the colors of those sticky notes.


Postcards, and a picture of me and my little brother when we visited UK Education Expo in 2015. Funny that now I'm really here.

Bunch of mementos.

The deadlines. Holiday is near!


Kinda obsessed with this color at the moment.

And never really creative in terms of choosing color for shoes. When in doubt, always go for brown.


Oh, hi!

I love that my room has a big window..

.. with nice view. I can see the top of The Shard and The Gherkin (famous skyscrappers in London) from here.

And I really like when the sun is shining (which is rarely happen) so I can open my window and turn off my heater.


10 comments:

  1. Kamu nonton Jens Lekman lagiiiii????? 😓

    ReplyDelete
  2. Such a nice room Mira, ga kaya kamar kostku yang berantakan. Deuh jd pingin rapih2 :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini jg pas tumben lagi rapih trus difoto mbak, sehari kemudian jg yaa berantakan lagi :))

      Delete
  3. Miraaa, sama banget kaya aku. Udah beberapa tahun ini kebiasa pindah sana sini dan triknya emang selalu dekorasi kamar yaa biar tetep hepi. Suka sama pojokkan meja belajar kamu miirr :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ozuuuu, kamar kamu mah cubanget dan super niat dekornyaa. yg aku mah super alakadar :))
      tapi kayanya nanti makin lama makin banyak tempelan sih kamar ini. hehehe.

      Delete
  4. Kak! Ini pasti tube terdekatnya Bethnal Green ya? pas summer kemarin aku stay di AirBnB di apartment yang keliatan dari jendela kakak ituuu kok terasa sangat familiar sekali liat foto kakak :"")

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waaaaaah. Yang paling deket sih Stepney Green, si flatku ini pas banget di belakang stasiun itu. Tapi Bethnal Green juga masih walking distance sih dari ini. Hehe

      Delete
  5. the art of moving city to city, jadi jago ngedekor kamar yah ahahah, anyway cute miiiir.. kan jadi pengen jd mahasiswa lagi hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ayoook ken jadi mahasiswa lagi. aku sekarang malah pengennya dekor rumah. hahaha.

      Delete

 
MIRA AFIANTI - TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS